Navigatie

BESTELINFO

Over Rosa Rugosa

Rosa Rugosa is onze webwinkel waar je 24/7 welkom bent om ons assortiment te bekijken en te bestellen.

Je vindt bij ons prachtige oude meubelen, deels gerestaureerd waarbij de geschiedenis van een meubel niet uit het oog verloren wordt zo gebruiken wij milieuvriendelijke en traditionele materialen, de verven die wij gebruiken zijn helemaal milieuvriendelijk en van restauratie kwaliteit en werken wij met traditionele kleuren. Je vindt bij ons dus fijne gebruiksklare meubels gereataureerd met oog voor het verleden en het milieu. Is een meubel mooi zoals het binnenkomt dan laten wij het uiteraard in originele staat. 

Daarnaast vind je bij ons een prachtige collectie echt milieuvriendelijke verven, fijne buitenkookpannen, moois voor aan je muur en ander moois wat soms op ons pad komt. Onze collectie wisselt dus regelmatig! (m.u.v. de verven en buitenkookartikelen natuurlijk)

Je kunt een meubel lekker gemakkelijk bestellen in onze webwinkel en thuis laten bezorgen (bezorgtarief Nederland €65,-)

_________________________________________________________

R O S A   R U G O S A

​email:  info@rosarugosa.nl  

Tel:       06 15 22 13 59

_________________________________________________________


Werkwijze

Alle producten op onze website kunnen via onze webwinkel besteld worden.mailbox.jpg

Je kunt een meubel bestellen in onze webwinkel en thuis laten bezorgen, de prijzen van onze meubels zijn inclusief bezorging binnen Nederland* op de begane grond.

Voor ons overig assortiment (verf,  buitenkoken etc.) kun je ook terecht in onze webwinkel. We verzenden je bestelling zo snel mogelijk naar je, de verzendkosten bedragen €5,95, bestellingen boven €70,- verzenden we gratis.

Het bestellen van meubels online

Bij het bestellen van een meubel online betaal je het meubel direct makkelijk en veilig d.m.v. betaling via iDEAL of Paypal. Onze meubelprijzen zijn inclusief bezorging binnen Nederland*  Woon je in Vlaanderen dan wordt een meubel voor een meerprijs van €50,- bij je thuisbezorgd.

*m.u.v. de Waddeneilanden


Het reserveren van meubels

Helaas kunnen wij geen meubels voor langere tijd reserveren.  Wij krijgen hiervoor te veel verzoeken en het zou dan inhouden dat wanneer wij dat wel zouden doen een deel van ons assortiment niet beschikbaar is. Omdat wij een klein bedrijf zijn gaat dat helaas dus niet.

Het bestellen van een meubel waarbij je in je bestelling een voorbehoud plaatst wordt bij ons behandeld als een reservering, dat wil zeggen dat wij in dat geval uiterlijk binnen een dag van jou een bevestiging willen ontvangen of je het meubel wel of niet wilt kopen. Indien wij niks van je horen zullen wij het betreffende meubel na een dag weer beschikbaar stellen in onze webwinkel.

Uiteraard zullen wij je vragen over een meubel zo snel mogelijk beantwoorden. Lukt het niet om ons telefonisch te bereiken, stuur ons dan even een mailtje (info@rosarugosa.nl) of laat een bericht achter zodat wij contact met je op kunnen nemen.


Beschikbaarheid

Over het algemeen is onze webwinkel goed up-to-date, maar het kan bij uitzondering natuurlijk zijn dat een artikel wat in de webwinkel staat niet meer beschikbaar is. 

Wij zullen in dat geval zo snel mogelijk na je bestelling contact met je opnemen om je hierover te informeren. Mocht er een langere levertijd zijn dan hoor je dat ook zo snel mogelijk van ons.


Het bezorgen van meubels

Wij zijn een webwinkel zonder bezoekadres; Je kunt dus een meubel bestellen in onze webwinkel en thuis laten bezorgen.

De prijzen van onze meubels zijn inclusief bezorging binnen Nederland*,  je krijgt dus je meubel zonder bijkomende kosten thuisbezorgd op de begane grond.

De bezorging wordt over het algemeen door een transportbedrijf verzorgd die het door jou bestelde meubel netjes op afspraak bij je thuis bezorgt. De gehanteerde bezorgtermijn is ca. 2-3 weken, maar natuurlijk doet iedereen z'n best een door jou besteld meubel zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd te krijgen. Wij communiceren duidelijk met je over de status van je bestelling en de bezorging. Kleinere meubels (bijvoorbeeld keukenstoelen) verzenden wij met een koerier en deze kun je binnen een aantal dagen al thuis verwachten.

Bezorging gebeurt op de begane grond, op een normaal te bereiken plaats. 

*m.u.v. de Waddeneilanden

MEUBEL BEZORGEN OP VERDIEPING

Wil je een meubel op een etage laten bezorgen dan kan dat ook tegen een meerprijs, het transportbedrijf rekent een tarief van €7,95 per etage (dus voor 1 hoog betaal je dan €7,95, 2 hoog €15,90 en 3 hoog €23,85) Is er een lift aanwezig dan berekent de transporteur 1 maal de etagekosten, dus €7,95. De etagekosten gelden per meubel, bestel je dus meerdere meubels dan kies je voor elk meubel wat je op etage wilt laten bezorgen "bezorgen op verdieping"

De bezorgkosten voor een etage kun je gemakkelijk bij je bestelling mee bestellen.

BEZORGKOSTEN VLAANDEREN

Woon je in Vlaanderen dan is bezorging ook mogelijk. Je betaalt in dat geval een meerprijs van €50,- per besteld meubel


Het retourneren van meubels

Natuurlijk kun je ook een meubel in onze webwinkel bestellen en hoewel de meeste van onze klanten net zo enthousiast zijn over de mooie oude meubels als wij kan het zijn dat een meubel toch niet aan je verwachtingen voldoet. In dat geval mag je het meubel binnen 14 dagen retourneren.  Stuur van te voren wel even een email (info@rosarugosa.nl), want wij accepteren geen onaangekondigde retourzendingen.

Je kunt voor het retour zenden van een meubel gebruik maken van het transportbedrijf waarmee wij samenwerken. Stuur ons een email zodat wij de ophaalopdracht voor je kunnen doorgeven. Je bent in het geval van retourneren wel zelf verantwoordelijk voor de retourkosten. (de retourtransportkosten zijn afhankelijk van het meubel, je kunt deze bij ons opvragen wanneer je een meubel retour wilt doen)

Het aankoopbedrag wordt nadat het meubel door ons is gecontroleerd (het dient in dezelfde staat retour te komen als hoe het meubel de winkel verliet) binnen 14 dagen naar je retour gestort.  

Hou met retourneren van meubels dus rekening met het volgende:

  • stuur ons eerst een email (onaangekondigde retourzendingen worden niet geaccepteerd)
  • een meubel wat je retour wilt doen dient binnen 14 dagen bij ons retour te zijn, hou daarbij ook rekening met de verwerkingstijd van de transporteur.
  • je bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten.
  • retourbetalingen geschieden via bankoverschrijving binnen 14 dagen na retourneren en controleren.

Annuleren meubelbestelling

Heb je spijt van je bestelling? Dat kan natuurlijk. In dat geval kun je een bestelling tot uiterlijk 24 uur nadat je besteld hebt annuleren. Helaas kan annuleren daarna niet meer omdat  mensen anders op deze manier meubels vrijblijvend reserveren, wij krijgen voor reserveren teveel verzoeken en kunnen dat helaas niet doen omdat wanneer wij dat wel zouden doen een deel van ons assortiment niet beschikbaar zou zijn. Je kunt daarom een besteld meubel dus alleen annuleren binnen 24 uur na je bestelling.


Oude & antieke meubels

Het spreekt voor zich dat oude en antieke meubels al een leven achter de rug hebben. Juist dat leven geeft oude en antieke meubels hun meerwaarde. Over het algemeen zijn oude en antieke Zweedse meubels van goede kwaliteit en met vakmanschap en liefde gemaakt, maar ze blijven natuurlijk oud en antiek, wat wil zeggen dat ze uiteraard gebruikssporen hebben. Wat de een als onoverkomelijk ervaart vindt de ander geen enkel probleem of juist mooi, smaak is iets persoonlijks waarover niet te twisten valt en daarnaast hebben verschillende mensen verschillende verwachtingspatronen.

Garantie

Wij kunnen helaas geen garantie op oude en antieke meubels geven, niet omdat ze niet goed zijn, maar omdat oude en antieke meubels een lang leven achter de rug hebben waarvan wij het gebruik natuurlijk ook niet kunnen controleren en omdat smaken en eisen nou eenmaal verschillen is dit voor ons helaas onmogelijk. Je kunt uiteraard wel waneer een in onze webwinkel gekocht meubel niet aan je verwachtingen voldoet dit binnen de gestelde termijn retourneren (meer hierover lees je in het onderstaande stukje "het retourneren van meubels")

Wij fotograferen een meubel zo duidelijk mogelijk, wil je voor je tot bestellen van een meubel overgaat graag bijvoorbeeld wat grotere foto's zien dan kun je ons uiteraard mailen (info@rosarugosa.nl) Wij mailen je dan zo snel mogelijk grotere en/of aanvullende foto's.


Aansprakelijkheid

Rosa Rugosa aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze producten.


Het verzenden van bestellingen | pakketten

Alle artikelen in ons assortiment die als pakket verzonden kunnen worden kunnen worden zo spoedig mogelijk met PostNL verzonden.  Verzending via Post NL  geldt niet voor bestelde meubels, deze worden op afspraak bij je bezorgd.


VERZENDKOSTEN PAKKETTEN NEDERLAND

De verzendkosten voor pakketten binnen Nederland  zijn € 5,95* Bestellingen van €70 en hoger verzenden wij gratis.

Verzendkosten pakketten België & Duitsland

De verzendkosten voor pakketten naar België en Duitsland zijn € 9,95.  


Over het algemeen zullen bestellingen binnen ongeveer 1-3 werkdagen verzonden worden (met uitzondering van te bezorgen meubels), is dit niet mogelijk omdat bijvoorbeeld een artikel niet op voorraad is en de levertijd erg veel langer zal zijn dan zullen we je hierover informeren.

Bestellingen zullen door ons altijd met uiterste zorg verpakt worden en in goede staat worden aangeleverd bij Post NL of Packs


Retourneren of ruilen

Is een artikel of bestelling om wat voor reden dan ook niet wat je ervan verwacht dan kan het artikel binnen 14 dagen worden geruild of geretourneerd.

Wil je een bestelling, of een deel van je bestelling retourneren stuur je ons even een mailtje waarin je je retourorder meldt en vergeet in dat mailtje niet je ordernummer te vermelden.

Wij mailen je vervolgens ons retouradres en kun je je bestelling ongebruikt en in goede staat in de onbeschadigde originele verpakking voldoende gefrankeerd retour sturen. (wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen)

Voeg bij je retourzending een kopie van de factuur met ordernummer en de reden van het retourneren en je bankgegevens Je ontvangt dan van ons of een ander artikel of we storten het aankoopbedrag naar je retour. Voor de retourverzendkosten ben je zelf verantwoordelijk. 

Ons retouradres is:

Rosa Rugosa
Binnenwei 6
8409JE HEMRIK

LET OP: Dit is geen bezoekadres, Rosa Rugosa gaat per 1 januari 2017 verder als webwinkel zonder fysieke winkel/bezoekadres.

Open gemaakte potten verf kunnen helaas niet worden teruggenomen. Ook levensmiddelen en speciaal voor jou bestelde artikelen kunnen niet worden geruild of teruggebracht.

Artikelen die in niet-oorspronkelijke staat (oorspronkelijke staat is de staat waarin ze de winkel verlieten) retour komen (beschadigd, kapot etc.) kunnen wij helaas niet retour nemen.

Wij accepteren geen onaangekondigde retourzendingen, voordat je retourneert graag eerst even een email met vermelding van je ordernummer naar info@rosarugosa.nl

Indien je het artikel niet ruilt voor een ander artikel en je geld liever retour wilt kan dat natuurlijk. Het aankoopbedrag wordt volgens de wettelijke termijn binnen 14 dagen naar je retourgestort.

De retourregeling geldt niet voor sale-artikelen en artikelen met een speciale aanbiedingsprijs, deze artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Klachten over artikelen of bestellingen

In het geval van een klacht over een artikel of een bestelling kun je ons een email sturen. Alleen klachten die per email zijn ontvangen worden in behandeling genomen. Wij zullen uiteraard ons uiterste best doen ontstane klachten zo goed en snel mogelijk te behandelen. Je kunt ons mailen op info@rosarugosa.nl Vermeld in je email altijd je ordernummer.

Beschrijvingen in de webwinkel

Wij doen ons uiterste best om van artikelen een zo duidelijk mogelijke beschrijving te geven en deze zo volledig mogelijk te fotograferen.

Het is echter helaas onmogelijk om alle details van een artikel op te sommen in een beschrijving, mede geldt voor oude en antieke meubels en artikelen dat deze uiteraard in hun lange leven gebruikssporen hebben opgelopen, dit voegt toe aan de schoonheid en historie van een oud artikel.  Wij kunnen helaas niet elk krasje, deukje of beschadigingetje opsommen, dit is helaas ondoenlijk. Uiteraard zullen wij eventuele grotere mankementen benoemen.

Heb je specifieke vragen over een oud meubel of ander oud artikel dan kun je ons natuurlijk hierover mailen; info@rosarugosa.nl  Wij zullen je vragen uiteraard zo snel mogelijk beantwoorden. 

Copyright

Op alles op onze site, zowel foto`s als teksten, rust copyright en mag dus niet zonder schriftelijke toestemming van Rosa Rugosa gebruikt worden.

Onze Prijzen

Wij werken met vaste prijzen, daarom zijn zowel de prijzen van onze meubels en andere artikelen, als de prijzen van verzending en bezorging niet onderhandelbaar, zo zijn onze prijzen duidelijk en eerlijk voor iedereen.

Acties & Aanbiedingen

Rosa Rugosa is niet verplicht een actie of een bepaalde korting die op een bepaald moment geldt vooraantekondigen. Acties gelden alleen op de daarvoor genoemde dagen en er kunnen geen kortingen met terugwerkende kracht gegeven worden. Bij bestellingen geldt de datum en prijs van de dag waarop de bestelling geplaatst is.

Actie- en/of opruimingsartikelen kunnen niet worden geruild.

                                       

50950b.jpg

 

© 2008 - 2017 Rosa Rugosa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Waar worden cookies voor gebruikt?
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.

Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is.

AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.