Navigatie

BESTELINFO

Alle producten op onze website kunnen via onze webwinkel besteld worden.mailbox.jpg

Je kunt een meubel bestellen in onze webwinkel en thuis laten bezorgen (bezorgtarief Nederland €65,-)

Wil je een meubel toch eerst in het echt bekijken of ophalen dan kan dat op afspraak op onze afhaallocatie in OLDEBERKOOP   van donderdag t/m zaterdag.  

Een afspraak kun je maken door een mailtje te sturen naar: info@rosarugosa.nl of stuur een sms of whats app bericht naar 06 15 22 13 59 (door drukke werkzaamheden zijn wij telefonisch moeilijk bereikbaar momenteel, dus een bericht is dan het snelst en handigst. Wil je liever bellen dan kun je ons een terugbelverzoek doen via een bericht)

Voor ons overig assortiment (verf,  buitenkoken etc.) kun je terecht in onze webwinkel. We verzenden je bestelling van €45 ,- en hoger gratis (tot €45 betaal je €5,95) Dit tarief/ gratis verzenden geldt voor pakketten,  voor meubels geldt een bezorgtarief van €65,-

Het bestellen van meubels online

Bij het bestellen van een meubel online betaal je het meubel direct makkelijk en veilig d.m.v. betaling via iDEAL of Paypal en kun je daarnaast je bezorging gelijk met je meubel meebestellen (€65,- voor bezorging binnen Nederland m.u.v. de Waddeneilanden) Uiteraard kun je er ook voor kiezen een door jou besteld meubel op onze afhaallocatie in Oldeberkoop op te komen halen. Je kunt dit binnen 2 weken op afspraak doen. (onze afhaallocatie in Oldeberkoop is alleen op afspraak geopend)


Het reserveren van meubels

Helaas kunnen wij geen meubels voor langere tijd reserveren. Wil je een meubel eerst in het echt bekijken voordat je tot eventuele aankoop over gaat dan kun je uiterlijk een dag voor je bezoek het desbetreffende meubel reserveren. Wij houden het dan voor je vast tot je komst.

Het bestellen van een meubel waarbij je in je bestelling een voorbehoud plaatst wordt bij ons behandeld als een reservering, dat wil zeggen dat wij in dat geval uiterlijk binnen een dag van jou een bevestiging willen ontvangen of je het meubel wel of niet wilt kopen. Indien wij niks van je horen zullen wij het betreffende meubel na een dag weer beschikbaar stellen in onze webwinkel.

Uiteraard zullen wij je vragen over een meubel zo snel mogelijk beantwoorden. Lukt het niet om ons telefonisch te bereiken, stuur ons dan even een mailtje (info@rosarugosa.nl) of laat een bericht achter zodat wij contact met je op kunnen nemen.


Beschikbaarheid

Over het algemeen is onze webwinkel goed up-to-date, maar het kan bij uitzondering natuurlijk zijn dat een artikel wat in de webwinkel staat niet meer beschikbaar is. 

Wij zullen in dat geval zo snel mogelijk na je bestelling contact met je opnemen om je hierover te informeren. Mocht er een langere levertijd zijn dan hoor je dat ook zo snel mogelijk van ons.


Het bezorgen van meubels

Je kunt een gekocht meubel op afspraak komen ophalen op onze afhaallocatie in Oldeberkoop. 

Ben je niet in de gelegenheid om een meubel in Oldeberkoop te komen ophalen, of vind je je aankoop thuisbezorgd krijgen gewoon gemakkelijker? Geen probleem, wij kunnen het door jou gekochte meubel bij je thuis laten bezorgen.

Het door jou gekochte meubel wordt binnen ca. 2 weken op afspraak bij je thuisbezorgd. Wij, of het transportbedrijf waarmee wij werken, maakt een bezorgafspraak met je.


Bezorging meubel binnen Nederland €65 * | 2e meubel naar zelfde adres €32,50**

* M.u.v. de Waddeneilanden

**dit geldt alleen wanneer bezorging op hetzelfde moment is als dat van het eerste meubel


De bezorgtarieven gelden voor bezorging op de begane grond. Een meubel kan uiteraard ook op een verdieping bezorgd worden, hiervoor rekent het transportbedrijf een meerprijs. 

Je kunt je bezorging tegelijkertijd met de aankoop van je meubel doen, maar voor het geval je nog niet zeker weet of je je meubel wel of niet zelf wilt ophalen kun je ook op een later tijdstip je bezorging bestellen/ doorgeven.

De tarieven gelden voor 1 meubel, dus 1 keukenbank of 1 kast of 1 tafel bijvoorbeeld. Voor keukenstoelen geldt dat je tot 4 stoelen voor 1 bezorgprijs kunt laten bezorgen.

Bezorging een tweede (of 3e of 4e) meubel naar het zelfde adres op hetzelfde bezorgmoment kost de helft van het  bezorgbedrag, en bedragen dan dus €32,50 per meubel 

Woon je in België dan kunnen wij ook je bezorging regelen, bezorgkosten zijn op aanvraag (afhankelijk van woonplaats/afstand) 

Voor sommige extra grote zware meubels geldt een aangepast bezorgtarief, het bezorgtarief is in dat geval opvraagbaar via een mailtje naar info@rosarugosa.nl Wanneer een aangepast tarief van toepassing is staat dit bij het betreffende meubel vermeld.

Sommige wat kleinere meubels (zoals krukjes e.d.) kunnen via PostNL verzonden worden, hiervoor geldt het TNT tarief.

Over het algemeen kunnen wij het transport van meubels naar het buitenland regelen, uiteraard gelden hiervoor andere tarieven. Informeer naar de mogelijkheden, vaak kunnen wij een passende oplossing vinden. Hou er echter wel rekenng mee dat een bezorging naar het buitenland meer kost dan de voordelige bezorgingen die we binnen Nederland kunnen aanbieden.

Je kunt natuurlijk ook zelf een alternatief transportbedrijf inschakelen voor de bezorging van je bestelling.

Het bezorgen van meubels naar België

Ook kun je je bestelde meubel naar België laten bezorgen. De bezorgkosten hiervan starten vanaf ca. €100,- Je kunt ook zelf de kosten voor transport opvragen via de website van HubHub (www.hubhub.nl) Wil je liever dat wij de bezorgprijs voor je opvragen? Dat kan ook natuurlijk, stuur ons in dat geval even een email (info@rosarugosa.nl)


Het ophalen van bestelde meubels

Je kunt een gekocht meubel op afspraak komen ophalen op onze afhaallocatie in Oldeberkoop of zelf alternatief transport regelen. (ook in het laatste geval kan een meubel alleen op afspraak worden afgehaald)

Het ophalen van een meubel in Oldeberkoop kan op afspraak. Je kunt een afspraak maken voor donderdag t/m zaterdag. Maak wel tijdig een afspraak zodat je ook zeker weet dat er op dat moment iemand aanwezig kan zijn.

Een in de webwinkel gekocht meubel dien je binnen 2 weken na bestelling op afspraak op te halen op onze afhaallocatie in Oldeberkoop. Kies je ervoor om het meubel later dan binnen die 2 weken op te halen dan vervalt het retourrecht dat wil in het geval van ophalen zeggen dat wanneer het meubel niet is wat je er van had verwacht je er niet meer voor kunt kiezen het toch niet te nemen. Ons advies is dus om voor je eigen zekerheid een meubel binnen twee weken nadat je het bestelt hebt op te halen.

Meubels die worden opgehaald in Oldeberkoop kunnen niet worden geretourneerd. Het retourneren van meubels kan alleen als je een meubel online bestelt en kiest voor bezorging. Wanneer je een meubel wat je in de webwinkel hebt bestelt ophaalt in op onze afhaallocatie kun je dit dus niet eerst meenemen en vervolgens weer retourneren.  In het geval van zelf afhalen op onze afhaallocatie is het moment van afhalen het moment dat je het meubel kunt bekijken en kunt beslissen of het echt is wat je wilt en verwacht had. Is het meubel op het moment van afhalen niet wat je er van had verwacht dan wordt je aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening teruggestort.


Het retourneren van meubels

Natuurlijk kun je ook een meubel in onze webwinkel bestellen en hoewel de meeste van onze klanten net zo enthousiast zijn over de mooie oude meubels als wij kan het zijn dat een meubel toch niet aan je verwachtingen voldoet. In dat geval mag je het meubel binnen 14 dagen retourneren.  Stuur van te voren wel even een email (info@rosarugosa.nl), want wij accepteren geen onaangekondigde retourzendingen.

Je bent in het geval van retourneren wel zelf verantwoordelijk voor de retourkosten. Hou in het geval van retourzenden van meubels wel rekening met het feit dat onze afhaallocatie alleen op afspraak geopend is en dat er op andere momenten niemand aanwezig is en je retourzending niet kan worden aangenomen.

Het aankoopbedrag wordt nadat het meubel door ons is gecontroleerd (het dient in dezelfde staat retour te komen als hoe het meubel de winkel verliet) binnen 14 dagen naar je retour gestort.  

Hou met retourneren van meubels dus rekening met het volgende:

  • stuur ons eerst een email (onaangekondigde retourzendingen worden niet geaccepteerd)
  • retourneer het meubel binnen 14 dagen na ontvangst na het maken van een retourbrengafspraak
  • je bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten.
  • retourbetalingen geschieden via bankoverschrijving binnen 14 dagen na retourneren en controleren.
  • het retourrecht geldt alleen voor meubels die online zijn besteld en waarbij je voor bezorging hebt gekozen, voor meubels die op onze afhaallocatie in Oldeberkoop zijn gekocht alsmede meubels die online zijn besteld maar worden opgehaald in Oldeberkoop geldt dit retourrecht niet, in dat geval is het moment dat je het meubel afhaalt het moment dat je kunt kijken of je het wel echt graag wilt en of het is wat je ervan had verwacht.

Let op: Meubels die op onze afhaallocatie in Oldeberkoop zijn gekocht kunnen niet worden geruild of geretourneerd. De ruil- en retourneer regeling geldt helaas alleen voor meubels die in de webwinkel zijn besteld.


Afgehaalde meubels retourneren

Meubels die worden opgehaald op onze afhaallocatie in Oldeberkoop kunnen niet worden geretourneerd. Het retourneren van een meubel kan alleen als je een meubel online bestelt en kiest voor bezorging. Wanneer je een meubel wat je in de webwinkel hebt besteld ophaalt op onze afhaallocatie kun je dit dus niet eerst meenemen en vervolgens weer retourneren.  In het geval van zelf afhalen in de winkel is het moment van afhalen het moment dat je het meubel kunt bekijken en kunt beslissen of het echt is wat je wilt en verwacht had. Is het meubel op het moment van afhalen niet wat je er van had verwacht dan wordt je aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening teruggestort.


Annuleren meubelbestelling

Heb je spijt van je bestelling? Dat kan natuurlijk. In dat geval kun je een bestelling tot uiterlijk 24 uur nadat je besteld hebt annuleren. Helaas kan annuleren daarna niet meer omdat  mensen anders op deze manier meubels vrijblijvend reserveren, wij krijgen voor reserveren teveel verzoeken en kunnen dat helaas niet doen omdat wanneer wij dat wel zouden doen een deel van ons assortiment niet beschikbaar zou zijn. Je kunt daarom een besteld meubel dus alleen annuleren binnen 24 uur na je bestelling.


Oude & antieke meubels

Het spreekt voor zich dat oude en antieke meubels al een leven achter de rug hebben. Juist dat leven geeft oude en antieke meubels hun meerwaarde. Over het algemeen zijn oude en antieke Zweedse meubels van goede kwaliteit en met vakmanschap en liefde gemaakt, maar ze blijven natuurlijk oud en antiek, wat wil zeggen dat ze uiteraard gebruikssporen hebben. Wat de een als onoverkomelijk ervaart vindt de ander geen enkel probleem of juist mooi, smaak is iets persoonlijks waarover niet te twisten valt en daarnaast hebben verschillende mensen verschillende verwachtingspatronen.

Wij kunnen helaas geen garantie op oude en antieke meubels geven, niet omdat ze niet goed zijn, maar omdat oude en antieke meubels een lang leven achter de rug hebben waarvan wij het gebruik natuurlijk ook niet kunnen controleren en omdat smaken en eisen nou eenmaal verschillen is dit voor ons helaas onmogelijk. Je kunt uiteraard wel waneer een in onze webwinkel gekocht meubel niet aan je verwachtingen voldoet dit binnen de gestelde termijn retourneren (meer hierover lees je in het onderstaande stukje "het retourneren van meubels")

Wil je een meubel eerst in het echt bekijken dat kan natuurlijk, onze afhaallocatie in Oldeberkoop is op afspraak geopend.


Het verzenden van bestellingen | pakketten

Alle artikelen in ons assortiment kunnen via onze website worden besteld en worden na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk met PostNL verzonden.  Verzending via post NL  geldt niet voor bestelde meubels, deze worden op afspraak bij je bezorgd.


VERZENDKOSTEN PAKKETTEN NEDERLAND

De verzendkosten voor pakketten binnen Nederland zijn bij bestellingen tot €45,- zijn € 5,95 

De verzendkosten voor pakketten binnen Nederland zijn bij bestellingen van €45,- en meer zijn GRATIS*

Verzendkosten pakketten België & Duitsland

De verzendkosten voor pakketten naar België en Duitsland zijn € 9,95.  (met uitzondering van meubels)

*GRATIS VERZENDEN geldt NIET voor meubels, meubels kunnen helaas niet als pakket worden verzonden , deze worden bezorgd, de bezorgkosten voor een meubel binnen Nederland zijn €65,- (uitgezonderd Waddeneilanden)


Over het algemeen zullen bestellingen, na het binnenkomen van je betaling, binnen ongeveer 3 werkdagen verzonden worden (met uitzondering van te bezorgen meubels), is dit niet mogelijk omdat bijvoorbeeld een artikel niet op voorraad is en de levertijd erg veel langer zal zijn dan zullen we je hierover informeren.

Bestellingen zullen door ons altijd met uiterste zorg verpakt worden en in goede staat worden aangeleverd bij Post NL. 


Retourneren of ruilen

Is een artikel of bestelling om wat voor reden dan ook niet wat je ervan verwacht dan kan het artikel binnen 7 dagen worden geruild of geretourneerd.

Wil je een bestelling, of een deel van je bestelling retourneren stuur je ons even een mailtje waarin je je retourorder meldt en vergeet in dat mailtje niet je ordernummer te vermelden.

Wij mailen je vervolgens ons retouradres en kun je je bestelling ongebruikt en in goede staat in de onbeschadigde originele verpakking voldoende gefrankeerd retour sturen. (wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen)

Voeg bij je retourzending een kopie van de factuur met ordernummer en de reden van het retourneren en je bankgegevens Je ontvangt dan van ons of een ander artikel of we storten het aankoopbedrag naar je retour. Voor de retourverzendkosten ben je zelf verantwoordelijk. 

Ons retouradres is afwijkend van ons winkeladres, mail ons voor je een bestelling retour doet, wij mailen je dan het juiste adres.

Open gemaakte potten verf kunnen helaas niet worden teruggenomen. Ook levensmiddelen en speciaal voor jou bestelde artikelen kunnen niet worden geruild of teruggebracht.

Artikelen die in niet-oorspronkelijke staat (oorspronkelijke staat is de staat waarin ze de winkel verlieten) retour komen (beschadigd, kapot etc.) kunnen wij helaas niet retour nemen.

Wij accepteren geen onaangekondigde retourzendingen, voordat je retourneert graag eerst even een email met vermeldingvan je ordernummer naar info@rosarugosa.nl

Indien je het artikel niet ruilt voor een ander artikel en je geld liever retour wilt kan dat natuurlijk. Het aankoopbedrag wordt volgens de wettelijke termijn binnen 14 dagen naar je retourgestort.

De retourregeling geldt niet voor sale-artikelen en artikelen met een speciale aanbiedingsprijs, deze artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Klachten over artikelen of bestellingen

In het geval van een klacht over een artikel of een bestelling kun je ons een email sturen. Alleen klachten die per email zijn ontvangen worden in behandeling genomen. Wij zullen uiteraard ons uiterste best doen ontstane klachten zo goed en snel mogelijk te behandelen. Je kunt ons mailen op info@rosarugosa.nl Vermeld in je email altijd je ordernummer.

Beschrijvingen in de webwinkel

Wij doen ons uiterste best om van artikelen een zo duidelijk mogelijke beschrijving te geven en deze zo volledig mogelijk te fotograferen.

Het is echter helaas onmogelijk om alle details van een artikel op te sommen in een beschrijving, mede geldt voor oude en antieke meubels en artikelen dat deze uiteraard in hun lange leven gebruikssporen hebben opgelopen, dit voegt toe aan de schoonheid en historie van een oud artikel.  Wij kunnen helaas niet elk krasje, deukje of beschadigingetje opsommen, dit is helaas ondoenlijk. Uiteraard zullen wij eventuele grotere mankementen benoemen.

Heb je specifieke vragen over een oud meubel of ander oud artikel dan kun je ons natuurlijk hierover mailen; info@rosarugosa.nl  Wij zullen je vragen uiteraard zo snel mogelijk beantwoorden. Natuurlijk is het ook mogelijk een oud of antiek meubel op afspraak op onze afhaallocatie in Oldeberkoop te komen bekijken.

Copyright

Op alles op onze site, zowel foto`s als teksten, rust copyright en mag dus niet zonder schriftelijke toestemming van Rosa Rugosa gebruikt worden.

Onze Prijzen

Wij werken met vaste prijzen, daarom zijn zowel de prijzen van onze meubels en andere artikelen, als de prijzen van verzending en bezorging niet onderhandelbaar, zo zijn onze prijzen duidelijk en eerlijk voor iedereen.

Acties & Aanbiedingen

Rosa Rugosa is niet verplicht een actie of een bepaalde korting die op een bepaald moment geldt vooraantekondigen. Acties gelden alleen op de daarvoor genoemde dagen en er kunnen geen kortingen met terugwerkende kracht gegeven worden. Bij bestellingen geldt de datum en prijs van de dag waarop de bestelling geplaatst is.

Actie- en/of opruimingsartikelen kunnen niet worden geruild.

                                       

50950b.jpg

 

© 2008 - 2017 Rosa Rugosa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Waar worden cookies voor gebruikt?
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.

Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is.

AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.